Godmorgon i stugan

Sitter i Sagas rum nu. Sov här inatt för mina föräldrar var borta och jag glömde nyckel. Och då var hon så gullig och släppte in mig, thihi vilken sötnos hon är. Men nu på morgonen hade hon typ brottom så aa hon är inte kvar längre och jag håller på och fixar mig, ska snart gå jag med kan ju inte stanna här förevigt liksom. Thihi ni ska se hennes "garderob" om man nu kan kalla det så. Hihi nejmen hennes rum är lite guligt, och speciellt, hänger typ rosa fluffiga handbojjer på en spegel och så haha. Aja nu ska jag fixa mig klart sen gå. Pusss!

Sleepover

Tjoho. måste berätta på en gång att jag e lite sådär halv blondin. Asså lite är blond/gult och lite är orange/ljusbrunt. Asså det ser ok säger alla så jag litar på dom. Men rebecca du färgade ändå jättebra så tro inte att det var ditt fel haha. Iaf, så jag och rebecca gick runt i stan på lördagen, jag köpte mina hörlurar och sen så gick vi til kulturhuset och fikade. Sen åkte vi dirr hem till mig och färga håret, samtidigt som jag försökte få reda på om daniel skulle sova här eller inte, som han sen inte kunde såklart..

Sen så kom Julia i stället.
Eller jag mötte henne på slussen. Vi gick till en bro, och hela stockholm var släckt, asså det var verkligen sjukt coolt. Trodde inte så många skulle vara med på det? Aja sen typ skulle vi in på 7-eleven för att köpa cola typ så ba han i kassan "vågar ni gå runt här i mörkret, är ni inte rädda att bli våldtagna eller något?" haha helt sjuk. Aja sen så typ idag har jag inte gjort något. Ska träffa Elo sen så ska vi typ färga mitt hår igen. Aja ska sova lite nu thihi, pussar!



Tränings-schema !

Sådär nu har jag fixat ett träningsschema som jag ska följa. Inget fusk här inte.
Jag tänker inte och sitta här och skriva allt men varannan dag ska jag ta 1 timmes promenad till centralen och tillbaka. Sen varannan dag ska jag variera med att gå ut och springa, cykla på träningscykeln hemma och dra till sats. NU JÄVLAR SÅ. Haha nej jag är inte så peppad igetnligen men vafan jag ska bli smaaaal. Btw så klaga ju alla om det där med att sluta att äta, plus att man tydligen går upp i vikt av det (?) aja whatever jag ska inte sluta äta. Skulle inte ens klara av det tror jag. Att gå runt hungrig dag ut och dag in!

Aja nu ska jag städa, kisses!

Today's the day



Såhär blond ska jag bli idag, kanske mörkare!

Slumdog millionaire

Namnet på bion vi ska se, asså pratade med rebecca nyss. Det dom kunde se hade jag sett, och det jag kunde se hade typ dom sett. Men sen kom vi fram till den här. Den verkar ju okej i alla fall, äsch den är säkert bra, vi tänkte först på revelotionblablabla men den verka gammal och tråkig tyckte jag haha. Aja ska fixa mig nu. Kisses!


Shopping

Behöver även ett par nya härlurar,
så köper dom här idag också!


Thank god it's friday!

Fredag allihopa, vet ni vad det innebär? Elelr svaret brukar ju vara fest fast jag ska på bio. Men nu är det bara med barndomsvän Rebecca och hennes pojkvän Daniel för Carro och Hanna kunde tydligen inte. Men innan jag åker och kollar på bio så ska jag och mamma ta en shoppingtur. Måste handla smink och skor och sen kolla på kläder. Som ni har hört i tidigare inlägg, min sko gick sönder, hela gummisulan lossna så vi fick tejpa hela min sko haha. Ni ska få en bild på det sen.

Frida, du ska veta hur mycket jag saknar dig. Så jobbigt, men det är bara 2 månader kvar sen får vi träffas. Och Malta here we come! Jag ska börja sköta skolan, för vår skull, jag hoppas bara att det kommer funka.. Jag har vänner som peppar mig, behöver bara komma igång nu!


Här är undersidan av skon, asså det ser ut som en inlindad tass haha, sen i fram är det typ 1000 varv inlindat med genomskinlig tejp.. Suck, folk måste trott att jag var fattig elelr något ?

Pussar!

Pusshej

nej nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas att jag får tag på Daniel snart så vi kan snacka lite. Och rebecca, för i morgon ska jag på bio med henne, hennes pojkvän daniel, hanna och carro tror jag det var. Haha, aja ni får höra mer i morgon.


Godnatt alla sötnosar!

I'm proud

Jag är så stolt över mig själv nu, jag har dammsugit och städat hela lägenheten, diskat, städat och rensat garderoben. Och snart ska jag dammtorka också haha sen är allt klart. Jag försöker tjäna lite plus poäng här nu. Ska gå och köpa nudlar nu  också haha var så längesen jag åt det, och jag älskare!

hej älskling!



Kom till mamma
asså vil ha den här underbaringen så mycket..

Solsken igen

Kom igen nu vi kan väl säga att våren har börjat lite nu i alla fall. Jag menar det har ju varit sol i några dagar det borde ju vara ett litet sånt där tecken? Haha aja idag stanna jag hemma, har pluggat lite på NO:n och så och nu sitter jag bara och smsar och lyssnar på musik för det mesta, hoppas bara  nu att jennifer säger att vi kan träffas så jag slipper ha sådär jättetråkigt liksom..

Sitter och kollar runt lite på kläder på internet och skor, eftersom jag och mamma ska storshoppa i helgen thihi. Behövr verkligen nya skor, ni ska se mina vita nu, jag har ju andra men asså dom här hade jag typ ganska ofta och nu är ena skon tejpad för min gummisula var borta, asfult buhuhu :(


Hittade den här, något till skolavslutningen kanske ? Jag tycker i alla fall den är gullig. Tänk dig sen då man är brun och så också och blond, den kommer vara jättegullig på hoppas jag!

Aja ska fixa mig nu, kisses !

HAHAHAHAHAH

hahaha fyfan va kul, jag smsa nyss med krisse och så berätta han att han skulle hoppa och göra mål och så ramla ett fetto över honom så hans knä vred sig typ hahahahhaha det lät skitkul. Jag har torr humor .. :$

Förlåt, det är jättesynd om dig! :(

Night night sleep tight

Nu ska jag ta och släcka lampan, snacka lite i tele kanske eller någonting. Kollade nyss på Bedtime stories eller hur den stavas. Den var lite sådär smårolig thihi. I morgon är det skola som gäller, för det är ju nationella prov suck.. Sen så ska jag vara med Daniel, vet inte vad vi ska göra antar att det bara blir mys, för så mycket tid har vi inte på dagarna haha. Aja,


Dröm sött alla läsare!

Läs och lär killar

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Har det hänt ngt!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Plugga och träna

Nu jävlar !
Jag har 2 nojjor som jag absolut inte orkar med längre som jag måste hitta lösningar till. Och verkar bara finnas 2 sett att kunna bli nöjd..

  • Plugg. Jag ska stanna hemma i 2 veckor nu ( men ska göra antionella ) och dom veckorna ska jag fått ihop en lista på alla saker jag ligger efter i och sen jobba med allt i 2 veckor. Och då menar jag det också seriöst, så jag får någon ordning på det. Och jag kommer ju bli uppdaterad om allt som händer på dagarna i skolan så jag håller lite koll. Nu är bara frågan om min mentor kommer godkänna det här!

  • Träna. Jag orkar seriöst inte med det här längre jag vill vara smal precis som alla andra men vafan hur ska jag göra? Därför jag bestämt att jag ska banta som fan nu, sluta äta något och bara träna i dessa 2 veckor, kanske typ ta en fruktsallad till frukost typ men bara lite, sen lunch så blir det inget sen bara en liten portion till middag. Sen ska jag köpa sats kort och träna som fan! Önska mig lycka till..
Nu ska jag kolla på film om typ Darwin och bibeln eler avd den hette. Alla har kolalt på den på NO:n förutom jag så ska kolla på den nu i våran NO blogg.

Pussar!

RSS 2.0