Världens bästa pojkvän

Jag måste bara säga att ja har världens bästa pojkvän. Han är allt för mig. Utan honom skulle jag inte existera. han är den enda som finns i mina tankar dag ut och dag in. Jag kommer aldrig glömma första gången jag träffa dig. Första gånen jag kysste dig. Jag kommer aldrig glömma någonting med dig. För du är den enda för mig Daniel Wassinge. Det finns verkligen ingen annan än dig. Så himla söt, snäll och underbar. Jag älskar dig mest av allt, av hela mitt hjärta, du är mitt allt älskling..


Haha sötnosen skrev på min fönsterbräda idag (a)

NOLIFERS!

Jag och frida have no life ?


I'm fucking ... Jimmy Kimmel live


Haha bara jag som sett dom här?
Okej jag och min familjs humor är väl lite sjuk.
Men aa..





Shopping

Sådärja nu har vi tagit en runda i stan, inte så mycket, men det räcker för mig,
är ingen riktig shopoholic! ;)






Bikiniöverdel



Kisses!
( Mycket är dock snyggare i verkligheten haha )

Ny design?

Vad tycker ni ska jag börja bygga på en ny design?
Tack för svar, puss!



Wake up!

Nej nu ska jag väcka daniel jag har vrit vaken i 1 och en halv timme nu haha.
Pusss! :)

Good morning sweeties!

Sovit gott? Jag har i alla fall sovit uuuuunderbart. Men det var väl bara för att jag hade Daniel vid min sida? Thihi. Jadu hur såg jkvällen ut igår.. Typ inget speciellt igentligen, Daniel kom ju hit så typ låg vi bara i sängen och mös lite. Och sen så skulle vi äta middag haha vart typ asmycket, men det smakade ingenting haha. Sen gick vi och hyrde film och köpte glass och kom hem hit och tittade. Minns ej vad den hette, typ disaster movie eller något. SKITDÅLIG i alla fall. Men sen kom vi tillbaka hit och typ.. Jag vet inte vad vi gjorde typ skratta och busa haha :P

Nu ligger han och sover som en stock, har varit vaken själv i en timme liksom? Han är då allt en sömntuta, hihi vill ju inte väcka han heller för han är ju så söt då han sover :$


Med Daniel

Hejhopp, Daniel sprang och gjorde nått, vet inte vad så jag passar på att skriva ett litet inlägg fastän jag vet hur irriterad han skulle bli om han nu var bredvid mig thihi. Vi ska snart gå ut, har nyss ätit kyckling haha så måste typ smälta.

Nu kom han tillbaka,
Puss!

Kom nu älskling!

Jag har fixat mig och allt nu, väntar bara på att älskling ska komma hit, saknar han så himla mycket nu och jag vill bara att han kommer. Frågan är vad vi ska göra? Jag måste typ köpa lite saker så ska frgåa om han kan följa med till stan lite snabbt. Han ska i alla fall sova här hihi!


Gammal bild på fridius och mig!

50 lager plagg

Haha sitter här med massa kläder på känns det som, och fryser häcken av mig seriöst. Har varit ute typ från klockan sju till nu och ja det kanske inte låter länge men fy sjutton vad det kändes länge dock. Satt väl för det mesta med hanna, rebecca och matilda och skrattade på bryggan i rosersbergsbadet. Men det var då många fler, typ.. Frida, Ida, Alex, Otter, Casper sen kom typ massa andra typ vad ehtte dom.. William, Erik, Filip, Adam, Nican.. Jadu massor höll inte koll och fattar inte varför ja sitter och berättar alla? Kände typ bara hälften hahah..

Nu är jag hos Rebecca i alla fall, ska väl snart sova antar jag, för jag är trött, och i morgon ska jag ju träffa Daniel och jag är överlyckliig. Aja rebecca hälsar, hoppas jag.

Kisses!

Nu bär jag mig av

MOT REBECCA!

Thihi har precis packat väskan, väntar bara på att mamma ska komma hem så jag kan få pengar, man får ju unna sig lite gott på helger, men typ inte mycket ikväll alls, för jag slår vad om att jag och daniel komer köpa i morgon? Hihi. Hela helgen är typ bokad nu känner jag.

Ikväll: Rebecca, sover där.
Lördag: Min och daniels halvårs-dag, så han ska sova här.
Söndag: Vara med sofiapia!

Hahah cp bild, ja asså det där misstolkas ju en heldel men jag gör ingenting ahha, det är såhär jag ser ut i alla fall, fast med ett par leggins ofc!

Mjöl i håret..

Ja ni ser ju rubriken? Så ska när som helst gå och duscha bort allting och börja om från början med all sminkning och sånt hihi skit samma. Sen så ska jag typ lite hit och dit, först till hornstull sen till spånga sen tillbaka typ. Och aa massor haha. Vet inte riktigt hur kvällen kommer sluta än!



Update: Asså nu klia jag mig i nacken, och klumpar av mjöl fastna under naglarna, fyfan, RUSH TILL DUSCH!

Glasögon på, dags för skola!

Hahah, visste ni om att jag har glasögon? Eller aa läsglasögon dock, men fortfarande? Thihi lite roligt faktiskt, men inget jag springer runt med hit och dit, har haft de några gånger i skolan, och ofta då jag sitter hemma framför datorn eller tv:n. Kan lätt få huvudvärk annars :)


Hahah ja jag försökte med en grimars.. misslyckat
btw var ja utan smink yyysch!

Trött, som vanligt..

Godmorgon mina sötnosar. Sitter här och är dödstrött och vill bara gå och somna om igen, men det finns det ingen tid för dock, jag får köpa en energi dryck och sen hålla mig uppe. Fick red på för en stund sen att vi ska simma i skolan. Får se om jag ska med bara eller om jag ska till skolan och plugga igen så jag kan få G i ett till ämne..Men måste ladda ipoden då eftersom jag ska sitta i samma gamla rum som vanligt hela dagen. Men hoppas på att sluta tidigt i alla fall hihi. Ska ringa min mentor snart så får vi se.


Bild från nyår 07-08. Saknar!

Pussar och kramar!

Bedtime

Aa jag gör som älskling och stänger av datan nu och smsar och sånt istället.
Smsa om ni vill haha, men ni får inte mitt nummer dock..

Älskar dig mest Daniel Wassinge!


RSS 2.0