Valborg

Puss alla läsare nu ska jag åka till väsby och träffa sofia,
kanske skriver senare alla sötnosar.



Ha en mysig valborg alla sötnosar, puss!

Saker ni inte visste om mig

* Jag är beroende av min mobil. Jag kan ine vara utan den någon gång och om jag skulle glömma den hemma någon gång så skulle jag bara få panik.

* Jag har fobi för bropelare. Sånna där riktigt stora som sitter nere i vattnet, usch bara tanken får mig att typ dö?

* Min naturliga hårfärg är faktiskt blond.

* Jag är spegelkåt. Då jag ska gå till station så speglar jag mig på varenda skyltfönster. Vart jag än ser min spegelbild så måste jag kolla och fixa och sånt.

* Så fort jag får pengar slösar jag dom jag kan inte spara dom i 2 dagar, ibland t.o.m på onödiga saker så man knappt vet vart dom tog vägen..

Dataförbud varje onsdag

Förlåtförlåtförlåååt älsklingar för att jaginte uppdatera igår men det är så att min pappa har sagt att jag inte får ha datan på onsdagar, jag vet dock inte varför.. Men skit samma så är läget. Jag vaknade nyss med massa huvudvärk uschabusch. Kom hem typ halv elva igår, ska väl säga att den kvällen inte alls var så underbar rättare sagt.. Och idag ska jag bara ta det lugnt för det, eller om 3 timmar ska jag till spånga och fixa lite saker. Skönt att bara springa runt med mjukiskläder här hemma, fan att jag måste åka sen ja orkar intevill bara liggai sängen och sova ut hela dagen.. Aja sagt är sagt så är tvungen. Ikväll så ska jag vara med Sofia, vi ska först till runby brasan med hennes lillasyster sen får vi se vad som händer efter det om vi träffar ågon eller så. Aja nu ska jag gå och göra frukost, ni får ha det så underbart medans, pusss!






Natti natti

Nu ska jag sova och kolla slutet på dh. Pussar.
Ingen lust att blogga just nu, får se imorn..
Pussar!



Till dig älskling

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vi klarar allt tillsammans hand i hand. När jag är för mig själv och tänker på allt vi upplevt tillsammans ler jag för mig själv, folk kanske kollar och tycker jag är en idiot som sitter och ler för mig själv, men jag skiter i det. Sanningen är den att det är du som får mig att vara lycklig älskling, ingen annan än du. Förlåt för alla gånger jag varit jobbig och ibland överreagerat och sur. Men älskling jag är bara rädd om dig, jag vill aldrig i hela mitt liv förlora dig. Jag kan inte sluta tänka på dom kvällarna vi är med varandra, då allt bara är helt tyst, då du viskar i mitt öra "Du är söt, vacker och underbar". Jag får en rysning och jag blir helt varm i kroppen. Varenda gång som jag mått dåligt så har jag alltid pratat med dig. Du behöver inte säga nånting ja är bara glad att jag har dig då älskling. Du är verkligen det finaste jag vet, och i mina ögon kommer du alltid att vara det. Du är killen i mitt liv som fick mig att börja andas och absolut ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta.



Jag älskar dig av hela mitt hjärta, Daniel Wassinge!

Hejdå för dagen

Pusshej alla älsklingar nu ska jag åka till daniel. Tror att jag ska sova där också vi får se.. Kanske skriver ikväll om jag nu får ha datan hihi eller om vi inte ska göra något annat. Igentligen skulle jag träfat frida först men hon smsar ju aldrig så vet itne om hon glömt eller? Skit samma, blir någon annan dag antar jag.


- tvungen att ta bort texten, men älskar dig daniel -

Aja puss!

Stockholms stad

Nu åker jag in til stan och träffar julia, om ni ser mig kan ni ju hälsa.
Outfit for today :



Allt skiter sig bara..

Ingenting går ju som man vill.
Allt blir bara skit.
Jag orkar fan inte mer nu ..

Vi ses nästa år fuckers ..

Jahapp. Idol vart då inte lyckat alls. Fick inte sjunga. Vi stog i den där trååååånga kön förevigt, sen så sa dom att jag inte fick va med för jag var för ung, hallå det var bara 2 månader ifrån åldersgränsen, fan.. Aja nästa år kommer jag då jävlar ska jag ta hela skiten mohaha. Sitter här med lilla Sofia nu, vi klev upp 4 på morgonen, var vid hovet klockan 6 typ. Sen så gick vi till Annexet för där köa några kompisar för Mando Diao hihi. Men nu kom vi hit, jag ska byta om sen så drar vi hem till henne lite snabbt, och sen staaaaaan. Hihi, aja ni får ha en bra dag.


Pussar!

Live i idolkön


Nu står man i kön till audition för idol 2009, man kvävs ju nästan till döds. Ser inte ens slutet av kön, fan man kommer dö.. Aja jag uppdaterar senare, puss!

Lost a hand, mister!

Haha idag då jag och Hannapanna var i stan så drog vi in på MQ lite snabbt. Och så var det en kille i kostym, elelr en skyltdocka och hon ba höll sin hand i hans och ba "han och jag ska på bal" och jag skratta bara och gjorde desamma. Sen råka hanna dra i hans hand så den lossnade och hon bara la bort handen lite längre bort och skämdes ihjäl. haha fatta om jag garva ? :D




Är jag efter eller?

Vet inte alal kanske vet det. Men Chris Brown dumpade ju Rihanna via facebook, helt sorgligt. Asså jag kan inte få den här bilden av henne ur mitt huvud det är så hemskt..


Vilken klänning ska jag ha på skolavslutningen?

Nu får folket rösta.
Fast jag kommer även göra som jag vill, för vet även att vissa säger den fulaste klänningen för att göra mig ful haha. Men vill veta vad ni tycker så varsegod.

RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA! RÖSTA!

Nummer 1


Nummer 2


Nummer 3

Chinos, ett absoluuut!

Asså seriöst jag kan inte få nog av chinos. Särskilt killar med chinos så JÄVLA snyggt asså jag svär. Var ju i stan idag med Hanna och vi chilla utanför donken bara vid sturplan. Och jag lovar jag såg BARA killar med chinos. Ja blir fan kär i varenda killa med chinos haha nej jag skoja men det är så jäävla snyggt asså jag vill bara gå fram och slita av dom haa och ta dom hem.
Jag ska fan köpa ett par till daniel, så han inte har mjukisbyxor hela tiden, haha så jag blir mer kär i honom nej skoja jag är fullt kär i han, går inte att bli kärare..

Men chinos är också sjukt snyggt på tjejer. Jag ska själv köpa ett par på MQ, ska köpa största storleken, för älskar oversize på domn, sen har man bara skärp och kanske toffsar längst ner asså jag svär det är så jävla snyggt att jag typ dör. Herregud vad ajg överdriver tror ni, men vafan, chinos? Love of my life. ( älskling också haha )

Nej men CHINOS ÄR ETT MÅSTE för killar, och synd för dom som inte passar i det! :D


Så jävla fucking onödigt

Alla dom här jävla kommentarerna om att jag är ful, tjock och skit. Har ni inget annat liv eller? Har jag någonsin sagt att jag är snygg? Nej! Har jag någonsin sagt att jag är smal? Nej! Har jag någonsin sagt något positivt om mitt utseénde? Nej! Så förstår inte varför ni ska hålla på? Haha tror ni inte jag vet sånt själv? Jag tycker själv att jag är tjock och skit ändå.

Men vafan ska skärpa mig ändå. Har planerat ett schema med en kompis som sagt. Och sen sk jag sluta med kolhydraterna också, eller aa dämpa på dom. Får inte äta någonting under 5 så aa.. Och äta mindre och nyttigt, och sen träna massa. Det ska väl funka antar jag. Annars så får jag väl vara nöjd ändå. Även fast mitt sjävlförtroende är sämst, liksom vet inte varför. Alla mina vänner och allt försöker hjälpa mig, men ingen kan göra någo skit bra..


Hej kan jag få din kropp?

Aja skit samma,
pusss!

RSS 2.0