IDA

"gud va alla tar det seriöst om vad jag skrev om att dessie glodde, det va min kompis som sa att hon glodde så himmla mycket på mej serisöt haha palla haka upp sig på nått jag drev om! Och om ni har problem med det så kan ni väl komma till mig ist?? TACK, för att ni tänker på mej och orkar skriva om mej i era bloggar fast ni inte skriver mitt namn! "

Sådär då har vi skrivit ditt namn, hoppas du blev nöjd nu!
haha herregud, jo asså vi tänker ju verkligen på dig dag och natt ida för du är ju så himla känd. Visst, ska vi träffas och snacka om det är det du vill?

Visste ni att..

..Daniel är modell och syns över hela new york? :$


7 månader älskling!

Och du gör mig fortfarande lika lycklig. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går för du är så himla underbar, så himla söt och så himla snäll. Du är helt enkelt bäst. Tänk att det gått 7 månader nu? Herregud det bara rullar fram och jag älskar dig så mycket. Utan dig vid min sida skulle inget kännas bra, asså utan dig skulle jag inte klara av att leva, du är den som får mig att stå på mina bara ben. Du får mig alltid att må så bra, du visar alltid att du bryr dig, du behöver inte säga något för bara jag får prata med dig och vara i din närhet så känner jag mig trygg och mår bra. Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på då jag vaknar, älskling jag vet inte hur jag ska beskriva dig du är helt jävla fantastisk. Jag kommer aldrig kunna beskriva hur jag känner för dig, det går inte, det är helt oförklarligt. Du är bara den underbaraste personen jag vet. Du och jag hand i hand klarar allt tillsammans. Jag släpper dig aldrig. Tack för att du finns och tack för att du bryr dig. Jag vet att jag alltid kan lita på dig.

Utav hela mitt hjärta, jag älskar dig min, bara min, Daniel Wassinge!


Dom här bilderna är rätt uttjatade nu.. måte ta nya thihi

Ingen rubrik här inte



Vet inte vad jag ska skriva, har inga ord i huvudet, jag är bara helt förstörd för tillfället. Vill men kan inte gråta just nu. Jag har bara en bild i mitt huvud nu, jag vill få bort den och ändra på allt men det går inte. Jag är fast i det här. Jag är så besviken, på mig själv. Har spenderat lite av dagen abra att gråta, gråta i daniels famn vilket kändes skönare. Men jag vil bara gråta mer. Jag orkar inte skriva står inte ut..

Svar på tal



Fråga:
varför bryr du dig ens?! du är inte fin nånstans. det måste du bara inse.
Alla tycker att du bara är fin på bilder.. och jag håller fan med nu. /En gammal vän

Svar:
Tyck det då, fett fegt att inte skriva vem du är? patetiskt idiot! Update: Tror inte att ALLA mtycker det eftersom typ flera människor skriver till mig nu hur söt jag är och hu patetisk du är, HAHA jag skrattar åt dig.

Hello world

Sitter här, rebecca är förvsunnen, hon skulle tvätta bort sminket men ja.. hon kan lika gärna rymt ifrån sjuka mig? Ajaaaa.. Vi har gått runt i stan lite, provat lite kläder men inget var bra idag. Bara för jag inte var helt på humör idag. Menmen, vi drog oss hem, åt pasta och sen så gick vi ner med jordgubbar till slottet där vi låg tills det blev kallt, mysigt om jag får säga det själv.

Imorn ska jag fråga om sofia vill träffas en stund, sen träffar jag älskling runt fem, 7 månader i morgn, hihih känns inte som så länge men herregud, och jag är så lyckliiiiiiiig!


Ibland saknar jag att va blond :(

I väntan på Rebecca

Ja nu sitter jag här och väntar på Rebecca, hon kommer typ om 40 minuter tror jag. vi går väl runt lite i stan antar jag. Jag måste kolla på klänningar och en klocka, så ber jag mamma överföra lite pengar til kortet så jag kan köpa dom om jag hittar något hihi men det bör jag, något lär de ju finnas hihi?

Idag har jag bara på mig en tröja ( som ja gjort till en vanlig skön klänning ) och sen mina svarta ballerina och min svarta stora väska, inget speciellt, men vill ha färg på benen!

Kom och tänka på eloise nu. Hr inte träffat henne på evigheter och saknar henne så sjukt mycket, gud vilka minnen vi har gumman, då dukomer hem så måste vi träffas igen!


Saknar dig Eloise!

Hissar / dissar


  • Klänningar - I alla färger. Så himla fint med klänningar, ser så skönt ut också, och det är det ju, luftig och skönt och samtidigt så gottar man sig med lite färg brun solen!
  • Djurgården - Typ stockholms finaste plats på sommaren? Samtidigt som du kan njuta av utsikten kan du också hyra trampbåtar, kajaker, cyklar och massa annat. Eller bara köpa en glass i solan.
  • Sommarrea - Eller bara i början, sen så är allt så utplockat. Men ändå, fina härliga kläder för billigt pris. Det gillar vi ju, såklart?
  • Ipod - Typ UNDERBART, att kunna gå runt i solen och lyssna på sin favoritmusik?


  • D, P & K - Desiree Nilsson, Paulina Danielsson & Alexandra Nilsson. Allihopa jag har fått nog av dom omogna. Alla siter och snackar skit om vrandra och jämför vem som är mognast då ärligt ingen är mogen av dom. Pass på dom, patetiska..
  • Choklad - Jo visst det är gott, men det är inte lika kul då det smält och man blir helt kladdig!
  • Alger - Det har ju typ börjat komma nu, usch vad jag hatar det, hindrar ju folk från att bada helt då man ärligt känner för att bara slänga sig ner i vattnet!
  • Inga pengar - Då man spenderat alla sina pengar på sommarrean och nu står där helt pank, what to do?

Så gulligt



Man blir nästan tårögd av att se det här :(

Godmorgon

Sitter här och väntar på att Rebecca ska vakna och gå in på datorn så vi kan prata lite om idag. Ska träffa sötnosen idag men vet inte vad vi ska göra längre, min idé var trampbåt men jaghar typ inga pengar frågan är juom jag får av mina föräldrar isf, har i alla fall 90 kr som jag är skyldig henne hihi. Men måste runt lite i stan också för måste hitta klänningar, finafina sommarklännigar omedelbart! Thihi puss på er!


rebecca och jag på nyår hihi :)

Juste, det var ju inbrott!

Glömde berätta en sak som hände förra kvällen. Jag och Daniel satt i mitt rum vid datan så hörde vi ett krasch, jag trodde bara det var nån som råka välta en blomkruka, för grannarna brukar ha det framme vid fönsterbrädan. I alla fall, så jag kollade ut, och så såg jag en man som kravla sig ur med en bärar data i handen. Så jag och Daniel sprang ner för att kolla och våra grannar stog där utanför och kollade, då hade alltså den här mannen krossat rutan, sprungit in och hämtat datan och cyklat iväg. En granne ringde polisen så kom dom och alla som sett något ( jag och en annan kille ) fick förhöras lite kort på gatan innan alla fick gå in. Det sjuka var att klockan var bara 11, asså.. En lördagkväll och alla är vakna typ vid den tiden? vad tänker han med. 2 Polisbilar försökte åka runt och hitta honom men lyckades tyvärr inte så aa.. :/

Men sjukt läskigt ändå, att bara sitta där och precis under en försegår ett inbrott :o

2 nya bloggdesigner

Vad gör man inte för sina vänner ? mohahaha!
Gör fortfarande bara designer till dom jag känner, sry people!

http://mmouie.blogg.se/
http://jenniferwester.blogg.se/

Tonight

Resten av kvällen spenderades en stund med Lina, typ en timma bara men aja. Vi gick ner till slottet, doppade fötterna i sjön och åt mashmallows mysigtmysigt. Trodde vi skulle vara längre men hon fick typ inte för sin pappa, menmen..


Här är sexiga lina

Solbränd :(

Tjenare nu har jag slagit mig till ro här hemma.
Idag så vakna jag först med älskling framför mig, han är så söt då han sover vill inte väcka honom haha men han vakna sen då jag pussade hans hand som låg nära mig thihi gulligt. Sen så var han tvungen att åka för han skulle bort med sin familj typ. Så då fråga jag runt lite och då ville Sofiaaaaaaa min sötnos träffas ett tag så vi gick ner till slottet solade i kanske 1 timme, drog upp till mig och sedan till djurgården. Vi skulle hyra trampbåtar men det fanns inga kvr så vi hyrde cyklar istället och cyklade runt. Mycket mysigt om jag får säga det själv. Vi hann till och med göra en video! ;)








Sofia är så söööööt söt söt söt
PÖSS!

Beställda

Sådärja nu har jag beställt dom här 2 sötnosarna!



RSS 2.0