JUVI HUR SKA JAG KOMMA ÖVER HONOM?



Den här tjejen gör mig i alla fall på bra humör. Och säker saker som faktiskt är sant också haha. Vi gick i samma klass från 7an till 8an, jag har aldrig sett någon roligare humor asså!

Snälla..

Days come and go, but my feelings for you are forever,
Kom tillbaka.. Låt mig på ligga i dina armar igen,
låt mig få kalla dig älskling igen och få känna mig älskad.
Den som sa att tiden läker alla sår, måste fan ha fel.
För det här kommer aldrig läka, du var den rätta jag visste det redan från början..



Sötnosar

Sådär nu är deisgnen fixad. Vad tycker ni? :)

Jag ska i alla fall lägga mig i sängen nu med nya datan orakr inte den här haha jag blir så trött av den.. Låter lite lusitgt men aa whatever. I morgon ska vi fira min lilla kusin Fillippa, hon fyllar 6 år då, min gullunge. Sen vet jag inte vad jag mer ska göra, det får vi väl se i morgon. Idag skulle jag typ träffat Jesper men han verka inte kunna han sa att han sovit hela dagen men aa haha, who knows?

About you now

Ligger i vardagsrummet och kollar på tv, vet inte riktigt vad det är för något men aja.. Sov som sagt hos Jossa inatt, vi satt typ vid varsin dator och nördade oss hihi men whatever det var kul. Slutade kvällen med att kolla på halva p.s i love you, sen hörde jag Jossa snarka så antog att det var dags att sova för mig med? Sen i morse var bara som en av alla mornar. Hihi whatever, puss på er för nu ska jag gå och köpa glass ;)


Designen..

Ni får stå ut i någon timme/timmar till !

Svar

- om MY NEW KAVAJ:
Hur mycket kostade den, ser skitsnygg ut? :)

Svar:
Den kostar 600!

Natti natti

Nu ska jag och Jossa sova.
Men vi hörs i morgon någon gång mina pluttungar!
Pusselipuss!

MY NEW KAVAJ


DEN BJUDER MAN PÅ
Såhär såg min nya kavaj ut iiiiaf

Home from town

Hihi har dock varit hemma ganska länge men whatever, kommer inte på någon bra rubrik så.. Idag var som sagt jag och Jossa i stan. Efter vi varit på waynes gick vi i lite fler affärer, sen kom vi in på Zara. Och mitt framför ögonen, hittar jag VÄRLDENS SNYGGASTE KAVAJ. Shit, den är grå, och sånt där mjukt mys-tyg, så jag ringde mamma och hon kunde sätta in pengar och jag köpte den. Och jag ångrar mig inte, satte på mig den direkt och kände mig gorgeous ;)

Ni får kanske se bilder senare, iaf en? Puss :)


Hihi snoka lite i jossas data, den här bilden på jossa och mattis är bara för söt

TJOLLAHOPP


Nu sitter jag och Jossa på waynes och fikar. Det blev cheesecake och cola hihi gottegrisar asså.. I alla fall, vet inte riktigt vad som händer senare, ska väl träffa någon Basse som Jossa känner men han verkar lite anti mig? Haha vi får se. Här över kan ni ju se oss två i alla fall, pusspuss!

Medans jag är borta

Så ber jag er, lyssna på den här låten.
Så jävla bra, får mig att tänka på gamla tider, då man var liten och aa.. Man bara njöt av livet och ingenting var fel.. Jag blir nästan tårögd för hur mycket minnen det väcker..


Tillfälligt

Aa ni ser hur det ser ut, en enda röra men hinner inte fixa det nu för ska in till stan med Jossa sen sover jag hos henne. Så aa.. Vi hörs då vi hörs.. Puss!


Knas

Okej något har hänt med min design men ska fixa den så fort som möligt :D

Godmorgon

Hihi sådärja, det var lätt att somna igår riktigt skönt, brukar kunna ha svårt att somna nu för tiden men aa whatever.. Idag ska ja träffa Jossa, vet inte vad vi ska göra det finns lite olika alternativ men vi får väl se vad vi hittar på. Ska i alla fall ta med kameran så ni ska få se bilder från dagen/kvällen för tror jag ska sova hos Jossa :)

Nu ska jag fixa mig iaf, piuss!



Snark snark

Nepp nu drar jag mig till sängen. Jesper loggade ut, finns ingen mer rolig då, eller  emelie såklart mohaha. Men Julia somna för längesen, hon ligger här och snarkar bredvid mig, så ska joina numohaha. Sov gott puss!

RSS 2.0